Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این شب‌ها فصل چهارم سریال "بچه مهندس" با دو مجموعه رمضانی دیگر در حال رقابت‌اند. امسال به دلیل شرایط کرونا، هر سه سریال مشغول تصویربرداری‌اند و احتمالاً همه تا اواسط یا نیمه اردیبهشت‌ماه، جلوی دوربین خواهند بود. همان‌طور که سعید سعدی تهیه‌کننده این مجموعه تلویزیونی اعلام کرد که تصویربرداری تا ۱۵ یا ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کنار رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تلاش‌هایی که سازندگان سریال‌ها در پشت صحنه برای ایمن‌سازی عوامل و بازیگران دارند، اما گاهی وقتی انتشار برخی از تصاویر، هجمه‌هایی را به دنبال دارد. همچون تصویری که شیوا خسرو مهر بازیگر سریال "بچه مهندس ۴" در صفحه مجازی‌اش گذاشت: «همین الان، سر فیلمبرداری سریال تلویزیونی بچه مهندس ۴، داخل هواپیما (تهران)، امروز، جمعه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰.»

برخی با این تیتر و مفهوم که این تصویر نگران‌کننده است؛ تجمع بدون ماسک در یک محیط کوچک بسته! این مطلب را عنوان کردند که "به جز بازیگران که طبیعتاً امکان استفاده از ماسک را ندارند. بقیه عوامل ملزم به زدن ماسک‌اند که در این تصویر چنین چیزی دیده نمی‌شود. تجمع حداقل ۱۰ نفر در یک محیط کوچک و بسته بدون فاصله‌گذاری، نگرانی‌ها را نسبت به سلامتی عوامل‌شان افزایش می‌دهد. "

بیشتر بخوانید

نویسنده «بچه مهندس»: اتفاقات عجیب و غریب و غافلگیرکننده‌ای در راه است

به سراغ سعید سعدی رفتیم و از او ماجرای این عکس و بحثِ رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را جویا شدیم و او به خبرنگار ما گفت: جای هیچ نگرانی وجود ندارد؛ ما تمام سعی و تلاش‌مان را کردیم و همه دستورالعمل‌ها به صورت جدّی پیگیری می‌شود. هفته‌ای یک بار گروه بازیگران و عوامل تست کرونا می‌دهند. خدا را شکر می‌کنم تاکنون هیچ کرونایی نداشتیم و همه گروه در صحت و سلامت مشغول فیلمبرداری‌اند.

وی افزود: در طول این چند ماه فیلمبرداری با جدیّت دستورالعمل‌ها پیگیری شدند. با این تصویری هم که یکی از بازیگران ما منتشر کرده، تذکر هم داده‌ایم تا دیگر چنین هجمه‌هایی را شاهد نباشیم. البته به هنگام عکس گرفتن ماسک‌شان را برداشته‌اند و تمام همّ و غمّ ما سلامتی همه عوامل و بازیگران است. ما علاوه بر اینکه هر روز تست تب و اکسیژن سنجی و مراقبت‌های اینچنینی داریم، هفته‌ای یک بار هم تست حلقوی و ریوی و بینی را داریم، دکتر سر صحنه می‌آید و همه بازیگران و عوامل را چکاپ می‌کند. تا جای ممکن تمام دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنیم تا مشکلی نباشد.

سریال "بچه مهندس ۴" این روز‌ها حدود ساعت ۲۱:۲۰ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

ثریا قاسمی، فرهاد قائمیان، محمدرضا رهبری، مهشید جوادی، سیما خضرآبادی، سهند جاهدی، کورش سلیمانی، عبدالرضا اکبری، عباس جمشیدی‌فر، سیاوش چراغی‌پور، شیوا خسرومهر، عزت‌الله مهرآوران، شهین تسلیمی، محمدرضا هدایتی، امید روحانی، رضا استادی، رحیم نوروزی، علیرضا جلالی‌تبار، بهنام شرفی، وحید نفر، ساغر عزیزی، رضا نامداری، روشنگ سه‌گله، پرویز بزرگی، حسین شمس‌آبادی، مونا خوارزمی، حسن ولیخانی، گروه بازیگران فصل چهارم این سریال را تشکیل می‌دهند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال بچه مهندس شیوع کرونا دستورالعمل ها بچه مهندس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۵۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت

  به گزارش­ ­خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر عبدالعظیم بهفر­ گفت:­ به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالا‌های آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالا‌های آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شوربختانه شاهد جلوه نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم. وی افزود: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعا‌های غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می‌شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات یک ترس از قانون مشاهده می‌شود؛ اما با تساهل و مدارا‌های اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می‌کنند. دکتر بهفر گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالا‌های آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است، اما آنچه اظهر من الشمس است اینکه "هدف نمی‌تواند توجیه گر وسیله باشد"؛ شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتماً با مولفه غذا‌های مضر مماس است و حتماً تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است. وی افزود: طبیعتاً یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند؛ اما فرد فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشد و دست از مطالبه گری به انحا مختلف بر ندارد. سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی ادعا‌های نادرست در تبلیغات محصولات غذایی، تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعا‌های نادرست و خلاف واقع مطرح می‌شود که برخی از آنها اصولاً موضوعیت ندارد؛ مثلاً درج عنوان بدون کلسترول روی روغن‌های نباتی نیز از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود؛ چرا که روغن‌های نباتی در اصل فاقد کلسترول بوده و تنها در روغن‌های حیوانی وجود دارد. دکتر بهفر گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیر‌های استریل نیز از این دست تبلیغات است، چراکه شیر‌های استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد. وی افزود: به هر حال بسیاری از اسنک ها، روغن ها، انواع سُس، آب‌میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می‌کنند غیر قانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد. دکتر بهفر گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالا‌های آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد ارگان‌های مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص‌های کمی قابل سنجش و اندازه گیری، به روزرسانی نموده و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند. وی افزود: شورای سیاست گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می‌تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمامی امکانات خود در جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کشور قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • لِه شدن بازیگران زن و مرد زیر دست و پا طرفداران و بادیگاردها در مشهد! | فیلم
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند
  • خاطرات مهندس جعفر شریف امامی از کار در راه آهن
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد